Monday 26 Sep 2016
  • default style
  • blue style
  • red style
  • yellow style
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
PDF Print E-mail

Bioresonanačna terapija

Bicom bioresonanačna terapija je terapija brez bolečin, brez stranskih učinkov. Učinkovita je pri akutnih in  kroničnih obolenjih kot so: astma, neurodermitis, revmatična obolenja, migrene, športne poškodbe...

Princip delovanja Bicom bioresonančne terapije (BRT)

Zasnovan je na spoznanju Biofizike in Kvantne mehanike. Vsaka od teh znanosti, tako kvant kot materija, imata specifične karakteristike in lastno nihanje, pri tem pa je vsaka materija sestavljena iz energije ki jo tudi seva. To pomeni, da ima vsaka celica, vsak del telesa, virus, bakterija, pršica ... svoje elektromagnetno sevanje, specifično valovno dolžino oziroma lastno frekvenco, ki je odvisna od njene sestave. V bioresonanci to imenujemo frekvenčni vzorec.

Živimo v dobi informatike, torej nam ni težko razumeti, da se telo lahko samo zdravi in  da se samodejno  regulira le, ko je izmenjava med telesnimi celicami dovolj dobra. Celice med seboj komunicirajo s hitrostjo svetlobe. Informacije izmenjujejo na izbranih frekvencah (fotonska radiacija). V zdravem telesu poteka komunikacija neovirano in vsak del telesa pravilno opravlja svojo nalogo.

Stres, vplivi toksinov, bakterij, virusov  lahko ovirajo ali prekinejo medcelično komunikacijo, kar povzroči nepravilno delovanje celic. To se sprva kaže v obliki nejasnih motenj, preobčutljivosti, zmanjšani zmogljivosti, kronični utrujenosti ..., kasneje pa kot organske spremembe z različnimi simptomi, ki se običajno pojavijo tam, kjer je bilo telo že prej šibkejše. 

BICOM bioresonančna terapija je odlična pri spodbujanju  regulacije imunskega sistema, omogoča podporo v taki meri, da organizem samodejno sproži proces samozdravljena.

 

 

Prijava na novice

Email:
Zadeva:
Sporočilo

Novice

Bachove esence

Vabljeni na predavanje o uporabi Bachovih esenc v naše prostore Bioresonanca Dolšek, dne 19.1.2012 ob 18h. Prihod nam sporočite na tel.: 040/162767